Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı; anatomi sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının şık standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını tespit etmek için kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın bapsı son derece kritik bir öneme sahiptir.

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Alanında kompetan ve sertifikalı menşeçılarımızın yardımları ile her projeye yarar yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez tasarruf düzından kâr peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 zat kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi sayısına bentlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri sebebiyle baplar dokunca görmez.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir diğer özelliği kilit + sektör seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav yangın kapısı edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki tütün, yangın, gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların öteki katlara geçişini karışmak veya muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page